Nieuws
De schoolbieb
Dit schooljaar starten we met een eigen bibliotheek op school. De schoolbibliotheek is gevestigd in de oude personeelskamer. Door de geweldige inzet van de medewerkers van de bibliotheek, ouders en de klusopa’s is onze bibliotheek ingericht en het ziet er prachtig uit. Dankzij een groep vrijwilligers, kunnen we de schoolbibliotheek laten draaien.

​Rodermarkt 2017,
Wauw! Wat een prachtige wagen! Wat een werk! Wat een groep geweldige ouders! Wat een spanning! Wat een plezier! Wat een emotionele ontlading maar vooral wat een groep geweldige kinderen!
Glunderende snoetjes gedurende de lange ritten. Ze genoten er zichtbaar van.
Pech met onze tractor, tijdens de avondparade. Maar wat was het mooi! Onderweg honderden mensen die applaudisseerden! Telkens weer even een moment van trots en kippenvel. De mensen die tegen elkaar zeiden;” oh wat is deze wagen prachtig!” Ja ouders dat is jullie verdienste! De moeders die met de broertjes en zusjes dansten! Wat een extra dimensie entertainment! Hoe mooi was dat?
De kleding! De verlichting! De kleine details! De elektronische en bewegende delen. Zoveel dingen die de bouwgroep bedacht of waar de bouwende ouders mee kwamen, alles werd gerealiseerd! Alles was mogelijk en werd gemaakt!
Die kleine details die deze wagen zo uniek maakten en die je misschien niet in 1 oogopslag kon zien, dat waren wel de dingen waar het publiek voor viel! De publieksprijs! Volgens onze archieven is dit de eerste keer dat de Marke de publieksprijs kreeg uitgereikt!
De coördinatoren! Nooit zag je hun stress… , koelbloedig en vooral genieten. En wat jullie vooral niet lieten blijken maar wat ik stiekem weleens voelde, was jullie onzekerheid. Doen we het goed? Wordt de wagen mooi genoeg? Denken we overal aan?
Nou coördinatoren, en bouwgroep en ook alle opa’s en oma’s die hielpen, jullie snappen het! Jullie dachten aan alles! En wij als school zijn ongelooflijk trots op jullie. Het allermooiste is dat de kinderen deze ervaring meenemen als een onvergetelijke herinnering voor de rest van hun leven.

Bedankt ouders voor een geweldige Rodermarktparade!